Menü
Ez a cikk archiválva lett. A weboldalról már közvetlenül nem elérhető.

Pünkösdi villámfotózás akciós hétvége: 2018 május 19-20

2018. május 06
1881
Pünkösdi villámfotózás akciós hétvége: 2018 május 19-20

 


Akciós kutyafotózás hétvége

 

2018. május 19-20

csak 5.500 Ft


 
Szombat: fekete hátteres villám kutyafotózás - 2018. Május 19.


A fotózás körülbelül 20 percet vesz igénybe kb 40 db képet készítek a kutyusodról, fehér háttér előtt, amiből 5 db fotót ki fogok retusálni. A képeket elektronikus úton kapjátok meg, nem csak a retusáltakat, hanem valamennyit, amit rólatok készítettem. A fotózás ára 5.500 Ft, amit készpénzben a fotózás megkezdése előtt kell a stúdióban fizetni. A fotózás ára egy kutyusra értendő.

Ez a fajta fotózás a kutyafotózások kiinduló pontja, egy ilyen sorozata mindenkinek kell legyen a kedvencéről. 

Sajnos az élet rendje az, hogy a kutyusok hamarabb lépnek ki az életünkből, mint ahogy a miénk véget érne, és ezek a fotók azt a hiányt és űrt, amit hagynak maguk után, enyhíteni fogják. A kutyafotó az életről szól, és azon leszek, hogy életteli, boldog pillanatokat örökítsek meg a kis négylábú társadról. 

 

Néhányan már jártak nálam fehérhátteres kutyafotózáson: 

 

 

 

 

 

Vasárnap: Villám kutya-gazdi fotózás - 2018. Május 20.


Ez a fotózás is körülbelül 30 percet vesz igénybe kb 40-50 db képet készítek rólatok, amiből 5 db fotót ki fogok retusálni. A képeket elektronikus úton kapjátok meg, nem csak a retusáltakat, hanem mindet, amit aznap rólatok készítek. A fotózás ára 5.500 Ft, amit készpénzben a fotózás megkezdése előtt kell a stúdióban fizetni. A fotózás ára maximum 2 gazdi és egy kutyára értendő.

kutya-gazdi fotózás az egyik kedvenc témám. A kutyának egyetlen célja van az életben, elajándékozni a szívét. A kutya az, aki feltétel nélkül képes szeretni, végtelenül örül, amikor hazaérünk egy rossz nap után, és némán ül melletted, amikor szomorú vagy, ugrándozik és játékos, amikor jó kedved van. A kutya és a gazdi között egy olyan különleges kapcsolat van, amit csak átélni lehet, megfogalmazni nem. Én mégis kísérletet teszek arra, hogy megmutassam a ti kapcsolatotokat a világnak azokon a fotókon, amit készítek rólatok. 

 A kutya-gazdi fotózás a hűségről szól és azon leszek, hogy életteli, boldog pillanatokat örökítsek meg rólad és a kis négylábú társadról. 

 

 

Néhányan már jártak nálam kutya-gazdi fotózáson: 

 

Iratkozz fel az Akciókért!
0 % spam. 100% akció és nyereményjáték.
VIP értesítést küldünk minden feliratkozónak.
kutya fotózás ajándékutalvány
Ajándékozz kutyafotózást!
Az ajándékutalvány a vásárlástól számított
1 éven belül beváltható.