Menü

Doki - a gazdikereső kisfiú

2019. február 06
2258
Doki - a gazdikereső kisfiú

Doki a második kutya, aki bekerült a mi kis "boldog kutya" projektünkbe.
Idén indítottuk el a kis jótékonysági kezdeményezésünket, miszerint összefogva Együtt az állatokért Egyesülettel, és Liesbeth kutyakozmetikával, egy-egy gazdikereső kutyust bemutatunk nektek, bízva abban, hogy egy ilyen Kutyamesék kutyafotózás segíthet a gazdisodásban. :)

Doki fotózása mindennel együtt kb 40-50 percet vett igénybe, de őszinte leszek, a szívembe zártam! Doki már 11 éves. Nagyon kevesen hajlandóak idősebb kutyust örökbe fogadni. Én mégis erre bíztatlak benneteket, hogy tegyétek meg! Doki nagyon sokat nélkülözött már az életben, és egy cseppnyi szeretetet emiatt is képes tízszeresen meghálálni. Az élet kegyetlensége, hogy egy ilyen jámbor és barátságos kutyus nem tartozhat senkihez, nem töltheti be a kis kutya lelkét a gazdi által nyújtott feltétlen szeretet és biztonság. Hidd el, ő az életét is adná azért, hogy tartozhasson valakihez. Én nagyon - nagyon drukkolok, hogy Doki családra találjon egy szerető gazdi személyében. Jámbor, békés, már nem fiatal, de mégis életvidám kutyus. Egészséges, hiszen teljes oltási programmnal rendelkezik. 

Nagyon nyílt, kedves barátságos bújós kutya. Fajtársaival jól kijön, bár a többi fiúval szeret kicsit vitatkozni, de összeszoktatható. Imád sétálni, igazi felfedező. Nagyon-nagyon szereti az embereket, egy kis szeretetért, simogatásért a szívét odaadja. Szobában nem rombol, nem kapar, tökéletes választás idős hölgy mellé, vagy gyerekek mellé játszotársnak, de a cicákat nem szívleli. 

 

Érdeklődni lehet Doki iránt:

Együtt Az Állatokért Egyesület

+36 20 4024 303


Doki a 11 éves gazdikereső kutyus


Foxi maxi doki kutyus

Hát nem olyan, mint Foxi-maxi? :) Jajj azok a kis hátulsó mancsikák! :D


Doki aki szeretetre vágyik


doki a gazdikereső kutyafotózáson
címkék:
Iratkozz fel az Akciókért!
0 % spam. 100% akció és nyereményjáték.
VIP értesítést küldünk minden feliratkozónak.
kutya fotózás ajándékutalvány
Ajándékozz kutyafotózást!
Az ajándékutalvány a vásárlástól számított
1 éven belül beváltható.