Menü

Darázs - a gazdikereső kislány

2019. február 06
1861
Darázs - a gazdikereső kislány

 

Íme az első szerencsés, aki bekerült a mi kis "boldog kutya" projektünkbe. Idén indítottuk el a kis jótékonysági kezdeményezésünket, miszerint összefogva Együtt az állatokért egyesülettel, és Liesbeth kutyakozmetikával, egy-egy gazdikereső kutyust bemutatunk nektek. :)

Darázsnak csak a neve veszélyes, a lelke egy hatalmas kölyökutyáé. A fotózás alatt közvetlen kontaktot veszek fel a kutyusokkal, és nekem ez a munkám legszebb része. Amikor megpróbálom megértetni magam velük, kiérdemelni a figyelmüket. Ez elvezet egy olyan ponthoz, amikor már nincs távolságtartás a részükről, hanem megnyílnak, és láthatom azt a végtelen szeretet-tengert ami ezekben a csodás négylábúakban lakik. Darázs sem okozott csalódást. Olyan mérhetetlen szeretet van ebben a kislányban, hogy szívem szerint én magam fogadtam volna örökbe. Elkészültek a képek, kérlek nézzétek meg, ismerjétek meg darázst, hogy mielőbb egy szerető gazdira találjon. Minden léleknek szüksége van szeretetre, gondoskodásra, és ez a kutyákra különösen igaz. Bízom benne, hogy Darázs hamarosan a gazdijaival jön egy családi kutya-gazdi fotózásra hozzám. :)

Darázs szilveszteri kutyaként került a menhelyre, a Kishegyesi út környékén találták meg sebekkel a kis testén. Természetesen teljes oltási programmnal rendelkezik. Nagyon barátságos, szereti az embereket, imádja a gyerekeket, nagyon-nagyon türelmes kislány, viszont a kutyusokkal nincs jóban, így más kutya mellé nem ajánljuk vinni. A kinti tartást nem nagyon bírja, nem viseli a hideget. 

 

Érdeklődni lehet Darázs iránt:

Együtt Az Állatokért Egyesület

+36 20 4024 303


darázs a gazdikereső kislány

 

darázs a gazdikereső Bull debrecenben

 

"Darázs szilveszteri kutyusként került a menhelyre. Minden platformon érdemes kiemelnünk, hogy a szilveszteri petárdázás mennyire bántja a kutyákat, és a félelelmtől néha ösztönösen menekülőre veszik. Így elszakadnak a családjuktól, és akár az életük is veszélybe kerülhet."

 

darázs szilveszteri kutyus

 

Szia :)

 

 

 

 

 

címkék:
Iratkozz fel az Akciókért!
0 % spam. 100% akció és nyereményjáték.
VIP értesítést küldünk minden feliratkozónak.
kutya fotózás ajándékutalvány
Ajándékozz kutyafotózást!
Az ajándékutalvány a vásárlástól számított
1 éven belül beváltható.